Enkele recensies:

"Ingeborg heeft een mooie reportage gemaakt en zelfs de mensen die de livestream hebben gevolgd gaven complimenten over hoe discreet zij foto's aan het maken was."
Uitvaartteam Mariniers Ziekenboeg
"Ingeborg is definitief 1 dag voor de uitvaart vastgelegd. Ik had er gelijk een fijn gevoel over en had het gevoel dat ze mij begreep. Ik heb op geen moment haar aanwezigheid opgemerkt, ze was op de dag ‘onzichtbaar ’ voor de familie. We hebben de afgelopen maanden fijn contact gehad per mail, app en telefonisch. Alle mogelijkheden aangegeven en overal de tijd voor genomen, met een prachtig fotoalbum als resultaat die ze persoonlijk bij me heeft gebracht. Ik ben heel blij dat wij Ingeborg als fotograaf hadden."
Tatiana
We moesten even een moment vinden om samen te kijken (mijn moeder overigens niet; dat is nog wat te veel) We zijn enorm onder de indruk van de foto's die je hebt gemaakt. Wat heb je alles mooi en vooral integer in beeld gebracht! Het is zonder enige vorm van opsmuk en juist precies zoals het was. Heel respectvol en oprecht. Dank je wel! Je bent een bijzonder knap fotograaf om dit zo op beeld vast te leggen, zonder dat je "storend" was. We hebben je nauwelijks opgemerkt en dan toch zoveel foto's.
Anoniem