Enkele recensies:

Ik wil je nog een keer bedanken en vertellen hoe belangrijk je bent geweest in de moeilijkste periode die ik ooit meegemaakt heb. Het tastbare aandenken, maar vooral ook de berichtjes en aandacht zal ik niet vergeten. Nu, na 2 jaar, kan ik ”meestal” leven met het gemis van Peet. DANKJEWEL.

                                                                                                                    Elly

"Ingeborg heeft een mooie reportage gemaakt en zelfs de mensen die de livestream hebben gevolgd gaven complimenten over hoe discreet zij foto's aan het maken was."
Uitvaartteam Mariniers Ziekenboeg
"Ingeborg is definitief 1 dag voor de uitvaart vastgelegd. Ik had er gelijk een fijn gevoel over en had het gevoel dat ze mij begreep. Ik heb op geen moment haar aanwezigheid opgemerkt, ze was op de dag ‘onzichtbaar ’ voor de familie. We hebben de afgelopen maanden fijn contact gehad per mail, app en telefonisch. Alle mogelijkheden aangegeven en overal de tijd voor genomen, met een prachtig fotoalbum als resultaat die ze persoonlijk bij me heeft gebracht. Ik ben heel blij dat wij Ingeborg als fotograaf hadden."
Tatiana
Lieve Ingeborg, Wat een schitterende mooie foto's en wat een intense beleving, dank je wel! Je bent een bijzonder knap fotograaf om dit zo mooi en vooral integer op beeld vast te leggen. Wat ben jij een professional en naast het feit dat je een prettig en empathisch mens bent, zegt mijn gevoel dat je een heel mooi mens bent. Simpelweg omdat je zo goed de fysiologie van onderlinge troost en liefde tussen mensen ziet die afscheid nemen van een dierbare. Het album geeft mijn moeder en ons gezin heel veel troost en meerwaarde bij ons rouwproces.
Barbara Namink